Biscuitii acestia sunt nemaipomeniti dimineata alaturi de o cana cu lapte sau chefir. Mie imi place sa-i rontai chiar si intre mese sau sa-i iau cu mine cand am cursuri. Sunt hranitori si ofera muuulta energie. :)Reteta este foarte usoara, astfel ca toate ingredientele se amesteca impreuna intr-n vas incapator. Compozitia este usor sfaramicioasa , deci nu va speriati daca nu se leaga ca si un aluat framantat. Am tapetat o tava cu hartie de copt si am inceput sa montez compozitia cu ajutorul unei forme pentru fursecuri. Am copt biscuitii timp de 6 minute la 200 de grade in cuptorul preincalzit. Recomand, totusi, sa urmariti coacerea deoarece in functie de puterea cuptorului timpul de coacere poate varia. Am obtinut 30 de biscuiti. I-am lasat sa se raceasca complet inainte de a-i servi. Sunt aromati si usor crocanti. Pofta buna!