Ador chiftelele iar in combinatie cu pastele,pur si simplu papilele mele gustative zburda de fericire. Recomand aceste paste pentru o cina de nota 10. Sunt absolut minunate.

Prima data taiem ceapa pestisori si o punem intr-o tigaie incinsa cu 2 linguri de ulei.

Punem un praf de sare iar apoi taiem feliute subtiri 2 catei de usturoi si ii punem in tigaie.

Lasam la foc mediu pana ceapa se inmoaie iar apoi adaugam rosiile intregi.

Amestecam iar apoi adaugam si sosul de rosii,1 jumatate de lingurita de oregano si busuioc.

Acoperim cu fondul de pui(pentru fond am fiert 100 ml apa iar apoi am dizolvat cubuletul concentrat de pui).

Lasam la fiert pana scade.

Inainte sa luam tigaia de pe foc trebuie sa adaugam putin patrunjel tocat. Mai lasam 1 minut si abia apoi luam de pe foc.

Intre timp punem intr-o oala cu apa si sare spaghetele la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj.

Este timpul sa ne apucam si de chiftelute.

Intr-un castron amestecam carnea tocata cu oul, patrunjelul tocat.1 catel de usturoi pisat,1 ceapa,sare si piper. Amestecam bine si formam bilute mici cu mainile.

Intr-o tava incingem 3 linguri de ulei si prajim chiftelele pana se rumenesc pe toate partile.

Le scoatem pe un servetel absorbant.

Oprim tigaia cu sosul de rosii care a scazut intre timp si adaugam chiftelele.

Le lasam acoperite 1 minut.

Turnam sosul peste paste si servim cu patrunjel deasupra.

Puneti si o lingura de tocatura de ardei pentru ca da un gust si mai minunat sosului cu chiftele.