Se amesteca oul cu faina, praful de copt si laptele. Se adauga apoi cocosul si se amesteca pentru omogenizare. Se acopera cu folie alimentara si se lasa deoparte cateva minute.

Se taie rodia transfersal in jumatate. Se tine rodia in palma, cu degetele rasfirate, cu partea cu seminte deasupra unui bol si se bate cu o lingura din lemn pana cand toate semintele au cazut in bol. Se procedeaza la fel si cu cealalata jumatate. Se toarna apa in bol si se aduna bucatile albe de pulpa, de la suprafata apei, in cazul in care au cazut si astea.

Se incalzeste jumatate din cantitatea de unt intr-o tigaie si se aseaza compozitie de marimea unui portocale. Ar trebui sa incapa 2-3 clatite in tigaie. Se gatesc 2-3 minute, apoi se intorc si se mai lasa 1 minut sau pana devin aurii. Se procedeaza la fel cu restul de compozitie si unt. Se servesc cu iaurt bio degresat, seminte de rodie si coaja rasa de lime.