Cernem faina intr-un vas incapator. Facem maiaua amestecand drojdia cu putin lapte caldut, o lingurita de zahar si 2 linguri de faina. Amestecam bine si lasam sa creasca.

Incalzim laptele,adaugam zaharul si amestecam pana se topeste.

Peste laptele caldut adaugam coaja rasa de la portocala.

Batem albusurile spuma si frecam putin galbenusurile.

In mijlocul vasului in care am cernut fainam facem o adancitura si turnam maiaua crescuta, apoi pe rand galbenusurile si laptele. Amestecam bine, apoi adaugam si albusurile batute spuma. Framantam putin aluatul adaugand si uleiul treptat.

Lasam la dospit pana isi dubleaza volumul.

Impartim aluatul in doua, intindem fiecare bucata de aluat si ungem cu crema de ciocolata, apoi rulam. Impletim cele doua rulouri obtinute si le asezam intr-o tava rotunda in care am pus hartie de copt.

Mai lasam impletitura la dospit o jumatate de ora, apoi ungem deasupra cu un galbenus amestecat cu 2 linguri de lapte.

Introducem tava in cuptorul incins pentru 50-60 de minute. Facem si testul cu scobitoarea pentru a verifica daca s-a copt.

Acoperim impletitura cu un prosop si o mai lasam 10 minute in tava,apoi o scoatem si o lasam sa se raceasca acoperita cu un prosop.