Poate ca nu este nicio legatura intre domnul politist Godina si acest preparat, dar pentru ca este concurs, atunci si aceasta reteta este De la bucatar la justitiar.

Iepurele se transeaza in 5 bucati, se spala, se da cu sare si se pune la foc intr-un wok impreuna cu uleiul. Pe deasupra se presara boiaua de ardei iute. Se acopera wok-ul cu un capac si se lasa sa se inabuse carnea. Se lasa sa se prajeasca putin dupa ce scade apa pe care a lasat-o carnea, apoi se adauga apa (500 ml) si se lasa carnea sa se patrunda. Se mai completeaza cu apa daca este necesar pana cand carnea se face pe jumatate, apoi se adauga ciupercile (spalate) si mazarea congelata si se pune din nou apa cat sa acopere totul, lasandu-se la foc in continuare. Dupa ce s-au fiert carnea, ciupercile si mazarea, se adauga rosiile (care se dau prin robot pentru a obtine o pasta), busuiocul, rozmarinul si o cana cu apa. Se mai tin la foc pana cand se leaga sosul, apoi se opreste focul si se lasa sa se racoreasca. Dupa aceea, se adauga usturoiul (curatat de foi, spalat si pisat) si patrunjelul verde (spalat si tocat).

Se pune apa cu o lingurita de sare la fiert si cand da in clocote se adauga pastele. Se fierb conform timpului indicat pe ambalaj, dupa care se scurg de apa.

Pastele se servesc impreuna cu carnea de iepure si sosul pregatit.