Nepotul Leone Victor mananca si pastoase si iute rau, asa ca i-am pregatit niste spaghette cu sos iute . Miercuri e zi de hranit una bucata nepot....

Mai intai am taiat carnea cubulete mici am condimentat-o cu sare de mare si ierburi de Provance si am lasat-o la frigider 1 ora. Tigaia wok am asezat-o pe aragaz, am lasat sa se incinga si am rasturnat conserva cu rosii, am clatit cutia cu putina apa si am turnat-o in tigaie. Am adaugat, sarea, zaharul, piperul si ardeii tocati si am lasat sa fiarba 10 min. La final am adaugat busuiocul uscat. In tigaia wok adaugam puitn ulei lasam sa se incinga si adaugam carnea, o lasam cca 20 min sa se patrunda bine.

Punem pe foc o oala cu apa si putina sare sa fiarba cand a inceput sa fiarba apa adaugam spaghetele si le fierbem 8 min. Apoi le scoatem in strecuratoare. Dupa ce am scurs bine pastele le asezam pe farfurie in mijloc punem carnea si adaugam sosul. Gata si cu spaghetele....