Din ciclul ce gasesc prin frigider cand am pofta de ceva dulce.

Cum ma tot impiedicam de un borcan cu albusuri prin congelator,asa ca ...........................la tort cu eleeeee!:))))))Ia o cratita cu diametrul de 28 cm. si caramelizeaza in ea cele 4 linguri cu zahar.

Cand zaharul este fluid tapeteaza cratita cu el.

In vasul de mixer pune albusurile cu un praf de sare.

Cand incepe sa se lege adauga zaharul cate putin.

Cand bezeaua este ferma adauga nesul.

Toarna crema obtinuta in cratita tapetata cu zahar ars.pune cratita cu crema intr-o alta cratita cu apa fierbinte si da la cuptorul incins la 170 grade pentru 30-35 minute.

Cand este coapta,inchide focul si lasa crema in cutorul cu usa intredeschisa.

Scoate crema din cuptor,pune 8 piscoturi deasupra,apoi un platou.

Cu o miscare ferma intoarce cratita,rasturnand crema.

Pune si cealalta parte de piscoturi si orneaza (dupa gust si pricepere)cu frisca sau ciocolata.

Eu am ornat cu frisca.

Sa va fie de folos!Nu arde zaharul prea rau,crema va deveni amara Ai grija la maini cand intorci cratita pentru a o tapeta cu zahar. Sare cat un varf de cutit