Nu mai stiu pe unde le-am vazut prima oara????:D Cert este ca m-am indragostit de ele, mai ales ca am surplus de nuci macinate im frigiderrr si ocupa tare mult loc :D Glumesc desigur ;) Am intrat la teste de prajituri ptr. sarbatorile de iarna ;)Untul la temperatura camerei se amesteca energic cu pudra de cacao, zaharul pudra, zaharul vanilinat, sarea si oul, pana ce se inglobeaza toate ingredientele. Apoi se adauga faina si se amesteca usor pana ce se obtine un aluat omogen. Din aluatul obtinut se formeaza bilute mici cu ajutorul mainilor trecute prin apa. Bilutele obtinute se tavalesc prin nuca macinata, apoi se pun intr-o tava tapetata cu foaie de pergament, iar pe fiecare bila, se formeaza cate un cuib cu ajutorul degeteului mare ;) vezi foto ;)Fursecurile se dau la copt, in cuptorul preincins cca. 20-25 de minute, la 180 grade, pana devin aurii la baza ;) Intre timp se topeste ciocolata la Bain-Marie. Dupa coacerea fursecurilor, in cuibul format se toarna ciocolata topita, apoi se lasa la racit cca. 60 de min. si se servesc ca atare sau alaturi de cafea sau ceai. Spor si pofta buna!P.

S. am avut si supervizari/vizionari>D Sefa de la serviciu, nici acasa nu ma iarta =)))