Aceasta reteta o am de la soacra mea, sub denumirea de Rotite cu nuca de cocos doar ca am modificat-o un pic si am facut-o altfel.

Crema : Am inceput prin a face crema de budinca ca sa aiba timp sa se raceasca. Se pune laptele pe foc si cand e foarte fierbinte se pune budinca amestecata cu zaharul si cateva linguri de lapte (ca orice budinca). Se lasa la racit complet si cand e rece, se incorporeaza in untul lasat la temperatura camerei si mixat.

Blatul : Se separa ouale si se bat albusurile spuma cu zaharul si zaharul vanilinat. Cand bezeaua e ferma, se adauga galbenusurile, se omogenizeaza cu o spatula, se adauga uleiul, cele 4 linguri de apa si faina in 2-3 transe. Se coace intr-o tava dreptunghiulara la foc mediu, 180 grade C, timp de 40 minute.

Glazura: Intr-o oala mai mica, se pune apa la fiert ptr bain-marie, apoi se pune un vas termorezistent deasupra si se pune ciocolata si frisca lichida. Se amesteca pana se obtine glazura. Se lasa cateva minute la racit, apoi se poate intinde peste prajitura.

Asamblare: Blatul se taie in doua si se intinde crema, se pun felii de banane si se pune cel de-al doilea blat. Se intinde uniform glazura si se lasa cateva ore sau peste noapte daca este rabdare. :)se pot adauga banane felii optional.