Erau de ceva timp lista de asteptare aceste prajiturele dragalase si iata ca le-a venit randul. Mi-a placut enorm cum au iesit, consistenta umeda si deloc inecacioasa, iar crema din frisca si crema de branza a fost completarea perfecta. Sunt minunate de pregatit cand aveti musafiri sau de daruit ca si cadou!Cupcakes-urile:Intr-un bol, mixam galbenusurile cu zaharul pana isi dubleaza volumul. Punem uleiul treptat si mixam usor, apoi adaugam laptele batut.

Intr-o canita, punem bicarbonatul cu praful de copt, le stingem cu otetul. Adaugam amestecul de bicarbonat cu praf de copt si vanilia.

Faina cernuta o incorporam treptat (daca folositi faina de magazin este posibil sa mai aveti nevoie de 1-2 linguri), apoi punem colorantul si amestecam.

Albusurile le batem spuma cu un praf de sare. Le adaugam peste compozitia rosie, le amestecam cu o paleta, cu miscari lente.

In forme de briose din silicon, punem compozitie cam pe 3/4. Daca nu aveti forme de silicon, folositi o tava de briose in care puneti hartiute.

Introducem briosele in cuptorul incins, la 170 de grade C, pana briosele sunt patrunse.

Facem testul cu scobitoarea dupa 20-25 de minute si daca sunt gata, le scoatem din cuptor sau le mai lasam, daca mai este necesar. Le lasam sa se raceasca.

Crema:Punem frisca rece intr-un bol si o mixam pana prinde putina consistenta. Adaugam crema de branza de la temperatura camerei, zaharul pudra, vanilia si mai mixam pana obtinem o crema spumoasa. Punem crema intr-un pos, ornam briosele reci. Deasupra le decoram cu bombonele inimioare.

Le servim cu placere si le pastram la rece pe cele ramase.