Delicii pentru PasteBlatSe mixeaza albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul treptat si mixam pana ce devine o bezea lucioasa. Mixam bine dupa fiecare galbenus, in fir subtire, adaugam uleiul si apa, esenta.

Amestecam faina cu praful de copt si cacao, amestecam cu o paleta cu miscari unsoare. Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit, pana ce trece testul cu scobitoarea.

Lasam sa se raceasca bine, dupa care taiem blatul in 3 felii.

CremaIntr-un bol, mixam frisca pana ce isi dubleaza volumul, adaugam crema de branza, omogenizam si la final, adaugam untul de arahide.

Amestecam bine.

Pe un platou, asezam prima foaie (eu folosesc cea de deasupra), o insiropam (apa cu esenta de rom), crema - repetam, pana ce terminam, ungem blatul intr-un strat subtire de crema si dam la rece 30 min.

Ungem blatul cu frisca mixata si decoram cu ciocolata topita si dupa plac.