Pe cuvantul meu ca aceasta reteta de paste este chiar foarte foarte, foaaaarte buna! Am facut-o acum cateva saptamani si am postat-o pe InstaStory. De atunci am observat ca fooarte multe dintre voi ati indragit aceasta reteta si doriti sa o preparati si voi pentru cei dragi, asa ca m-am hotarat sa o scriu in detaliu pe blog. Si sa nu va mai spun ca desi sunt ceel mai mare fan al pastelor, cand aud la fiecare 2-3 zile fa iar niste paste dinalea cu pui , parca simt ca imi creste tensiunea. Imi place ca de fiecare data sa incerc ceva nou, doar ca asa este insa cand mananci ceva deosebit de bun: MAI VREI! Accept acest lucru si trec la treaba! N-am incotro daca vreau sa imi mearga bine haha:)).*P.

S. Daca nu vreti sa faceti reteta asta de cel putin 5 ori, eu zic sa nu o faceti deloc, niciodata! Hhhaha:)) GLUMESC, desigur!Preparam pennele conform indicatiilor de pe ambalaj.

Taiem marunt si calim ceapa in uleiul de masline. Cand devine cristalina, adaugam 1/2 cana cu apa si pieptul de pui spalat si taiat marunt. Dupa ce carnea de pui isi schimba culoarea, adaugam morcovul taiat marunt. Lasam amestecul pe foc pana cand morcovul s-a inmuiat.

Adaugam rosiile taiate cuburi si restul de apa.

Acoperim vasul cu un capac si lasam legumele si carnea sa se gateasca pentru 5-6 minute.

Adaugam smantana, condimentele si cascavalul razuit. Pentru a ingrosa sosul (la nevoie), adaugam 2 linguri de faina amestecate cu 4 linguri de apa. Lasam sosul pe foc mic pentru 10-15 minute.

Dupa ce s-a racit sosul, il amestecam cu pastele si le punem intr-o tava tapetata cu ulei si pesmet. Presaram pe deasupra cascaval ras si feliile de mozzarella.

Dam tava la cuptor, la foc mare, pana cand cascavalul s-a topit si a capatat o culoare aramie. Yuuum! Parca simt mirosul delicios doar vazand aceste poze. Pofta buna va doresc si mult spor pentru ca sigur veti fi provocate sa mai preparati reteta inca de cel putin 3 ori haha:))!Reteta o gasiti si pe blog: http://delightsbymeea.blogspot.ro/2017/07/penne-la-cuptor-cu-piept-de-pui.html