Aceasta prajitura delicioasa am vazut-o la Diaconta si mi-a facut cu ochiul. Eu am modificat putin reteta si nu am pus ciocolata in crema. V-o recomand cu drag! Iti multumesc Claudia pentru reteta! :xScoti samburii visinelor si le pui la scurs. Speli caisele si le tai cubulete.

Sfarami branza cu o furculita. (Nu este nevoie sa fie pasata foarte fin.) Adaugi esenta de lamaie in branza.

Separi galbenusurile de albusuri. Mixezi foarte bine untul cu 120g zahar macinat, apoi adaugi cate un galbenus, mixand bine dupa fiecare. Adaugi apoi grisul, praful de budinca amestecat cu praful de copt si amesteci.

Albusurile le mixezi foarte bine cu un praf de sare si adaugi 50 g zahar macinat.

Peste crema de unt, pui branza, amestecand cu o paleta, iar apoi incorporezi usor spuma de albusuri.

Torni jumatate din compozitie intr-o tava de 35 x 25 cm tapetata cu hartie de copt. Presari fructe, apoi torni restul compozitiei si presati fructe.

Introduci tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade C, pentru 30 de minute.

Lasi sa se raceasca si intre timp pregatesti crema.

Amesteci fructele ramase cu cele 5 linguri de zahar si le pui sa fiarba. Eu am folosit mure si zmeura congelata si au lasat zeama. De asemenea, am folosit zeama lasata de visine. Lasi amestecul sa fiarba cateva minute, apoi adaugi amidonul si lasi sa fiarba pana cand amestecul s-a ingrosat.

Lasi sa se raceasca si torni compozitia de fructe peste blat.

Daca doresti poti sa ornezi prajitura cu ciocolata alba topita pe baie de aburi.

Lasi la frigider o ora, apoi servesti.