Retete de post creativeFoi:- cele doua lingurite de bulion se dizolva in cele 16 linguri de apa, si se amesteca apoi cu uleiul, zaharul si praful de copt- se adauga faina treptat pana rezulta un aluat potrivit de tare- cele doua lingurite de bulion se dizolva in cele 16 linguri de apa, si se amesteca apoi cu uleiul, zaharul si praful de copt- se adauga faina treptat pana rezulta un aluat potrivit de tare- aluatul obtinut se imparte, in 4 partie egale- se decupeaza hartia de copt fix cat tava de copt si se pune fiecare parte de aluat pe ea, cu putina faina presarata peste aluat- cu ajutorul sucitorului, se intinde fiecare foaie direct pe hartia de copt (astfel evitati sa faceti foaia mai mica sau mai mare decat este tava)- fiecare foaie se coace la 200 de grade, circa 3-4 minuteCrema de halva:- se curata merele de coaja si se dau prin razatoarea mare- se pun la calit impreuna cu uleiul si zaharul- dupa ce sunt calite, merele se scurg de zeama lasata- peste merele calite se adauga halvaua data prin razatoarea mare si se amesteca pana la omogenizare- foile se ung cu crema obtinuta, se pune peste ele o greutate si se lasa la rece peste noapte, se pudreaza cu zahar pudra dupa care se taie si se serveste