M-am inspirat la acesta reteta de la jamila dar am modificat cantitatile la unele ingrediente in plus am pus esenta de menta si-au rezultat aceste minunate fursecuri cu gust de menta. Imi place mult aceasta combinatie! :XDin aceasta compozitie am facut fursecuri cu decor diferit. Cele tavalite prin zahar pudra care la copt crapa si se vad asa frumos si celelalte decorate cu bombonele pentru decor.

Mixam untul cu zaharul pana devine spuma. Adaugam pe rand cate un ou si mixam pana incorporam cele 4 oua. Adaugam esenta de vanilie si de menta, mixam, dupa care incorporam cacaua si faina amestecata cu praful de copt. Acesta compozitie o dam la frigider pentru 1-2 ore.

Dupa ce s-a intarit compozitia, formam bilute. Am facut doua tavi : una cu bilute date prin zahar pudra si au iesit crapate la copt si celalta tava cu bilute ornate cu bombonele decor.

Tavile le-am introdus pe rand... pe raftul doi, in cuptorul preincalzit la o temperatura de 175 grade C, pentru 13-15 minute.