Branza mascarpone se amesteca energic cu smantana pentru frisca, 2 linguri de zahar brun si galbenusurile de ou, pana se obtine o crema omogena si consistenta, apoi se lasa la rece cca. 20 minute.

Atentie toate ingredientele trebuie sa fie reci de la frigider, bineinteles, mai putin zaharul :DIntre timp se prepara un esspreso dublu, sau o cafea la ibric concentrate ce se aromatizeaza cu esenta de migdale marocane si se lasa la racit.

Intr-un vas se aseaza un strat de piscoturi, inmuiate in cafeaua aromatizata, rece, apoi un strat consistent de crema, boabe de zmeura, 1 lingura de zahar brun presarat pe toata suprafata, si tot asa, vreo doua straturi, pana se termina ingredientele.

Se pune prajitura la rece, minim doua ore, sau cel mai bine pana a doua zi.

Atentie, se orneaza cu zmeura si se presara cu cacao, doar inainte de servire.

Spor si pofta buna!