Detalii Pateuri cu diferite umpluturi
Aceasta reteta de pateuri poate fi folosita atat pentru gustari dulci cat si pentru aperitive sarate. Si daca nu credeai ca in Philips AirFryer poti sa faci si produse de patiserie, ei bine, mai gandeste-te o data :).1. Se incalzeste Airfryer la 200 C.2. Se portioneaza aluatul in 16 patrate de 5x5 cm si se asaza cate o lingura de umplutura pe fiecare.3. Se strang in forma de triunghi si se umezesc laturile cu putina apa, apoi acestea se preseaza ferm, cu o furculita.4. Se pun 8 pateuri in sita friteuzei si se ung cu lapte. Se introduce sita in Airfryer si se seteaza cronometrul la 10 minute. Se coc pana cand devin aurii.5. Restul pateurilor se coc in acelasi mod. Se asaza apoi pe o farfurie si se servesc. Umpluturi Ricotta si somon - Amestecati 50 g branza ricotta cu 25 g somon afumat si o lingura de arpagic tocat marunt. Br nza si ceapa verde Amestecati 75 g branza rasa (Gouda, Cheddar sau Gruy re) cu un fir de ceapa verde taiata marunt. Mar si scortisoara Amestecati o jumatate de mar taiat in bucati mici cu o jumatate de lingura de zahar, 1 lingurita coaja de portocala rasa si 1 lingurita scortisoara.
Pateurile cu diferite umpluturi se servesc calde.
Al saselea indiciu din concursul Aerul este noul ulei este: philips