Tortul printesa este un tort aniversar extraordinar din toate punctele de vedere si cu siguranta va face fericita pe oricare mica printesa, iar pentru cei mari va fi o desfatare de gusturi si savoare.

PENTRU BLATURI: - galbenusurile se freaca bine cu zaharul si sarea - albusurile si apa se bat spuma cu telul - se adauga incet galbenusurile frecate peste albusuri - se adauga,in ploaie, faina, grisul si cacaoa - se adauga praful de copt amestecat cu bicarbonatul si stins cu zeama de lamaie - se tapeteaza 2 forme de tort,una cu diametrul de 20 cm si unul de 12 cm cu hartie pentru copt si se coc cca 20 de minute...pe rand! - se scot din forma si sa lasa la racit PENTRU CREMA: - untul se freaca spuma cu zaharul - se adauga crema Mascarpone si frisca batuta MONTARE: - blaturile se taie in 2, pe orizontala si se insiropeaza cu un sirop facut din zeama stoarsa de la 2 portocale, 1 lingura de zahar si 200 ml de apa - se aseaza un blat galben,apoi crema, al 2-lea blat galben, crema, in blat maro, crema,al 2-lea blat maro,crema - cu restul de crema se modeleaza un trunchi de con, in al carui varf se va aseza papusa...fara picioare,fixand-o bine; DECOR: - cu frisca se orneaza frumos rochita - ornamentele de zahar finalizeaza decorulTortul printesa este un tort aniversar delicios, perfect pentru copii...se serveste lingandu-te pe degete!