Detalii Dorada cu piure de mazare si menta
filetati dorada si scoateti-i oasele asezonati-o cu sare si piper dupa gust si introduceti-o intr-o punga de vidatfiletati dorada si scoateti-i oasele asezonati-o cu sare si piper dupa gust si introduceti-o intr-o punga de vidat Food Saver peste aceasta adaugati caperele, uleiul de avocado si fresh-ul de lime si vidati punga incalziti aparatul de gatire in vid SousVide Supreme Demi Black la 45 de grade si introduceti punga inauntru, lasand-o cca 30 min puneti mazarea la fiert in apa cu sare odata fiarta, strecurati-o (dar nu aruncati zeama) mixatii-o cu putin unt, menta si busuioc adaugati sare si piper dupa gust in cazul in care consistenta sa este prea tare, adaugati putina zeama din cea in care a fiert mazarea treceti-o prin sita, pentru a obtine o textura cremoasa scoateti pestele din aparatul de gatire in vid SousVide Supreme Demi Black optional il puteti trage la tigaie (incinsa in prealabil), in putin ulei de masline, pe partea cu pielea, pentru a obtine o piele crocanta. Pofta buna!4