scoateti samburii din prunele proaspete si mixatii-le impreuna cu menta proaspata puneti vinul la redus pe foc, impreunascoateti samburii din prunele proaspete si mixatii-le impreuna cu menta proaspata puneti vinul la redus pe foc, impreuna cu stelutele de anason si bobitele de ienibahar cand acesta aproape s-a redus, adaugati prunele mixate, fresh-ul de lamaie si ardeiul iute lasati-le la foc mic sa scada si sa se inchege adaugati apoi mierea si amidonul si amestecati energic pentru a evita formarea cocoloaselor curatati ceafa de porc despicati-o pe lungime, acoperiti-o cu o folie de plastic si bateti-o cu un ciocan de carne pana se intinde frumos condimentati carnea tocata cu ghimbir, cardamon si chimen, ceapa rosie, sare si piper amestecati-o bine si dispuneti-o egal pe lungimea bucatii de ceafa de porc despicata peste ea adaugati prunele afumate strangeti-o intr-un rulou si legati-o bine cu papiota culinara asezonati-o la exterior cu sare, piper si boia incingeti uleiul de masline in vasul detasabil al slow cooker Crock Pot 6L Saute, adaugati untul si cimbrul si dati culoare ruladei stingeti cu vinul rosu si adaugati vasul inapoi in slow cooker Crock Pot 6L Saute taiati usturoiul pe jumatate, pe lungime si adaugati-l deasupra stropiti carnea cu putin ulei de masline si putin vin rosu la alegere, adaugati apa si acoperiti carnea cu folie de copt porniti slow cooker Crock Pot 6L Saute pe modul de gatire High si setati timpul de 4 ore in functie de gramajul bucatii de ceafa, timpul poate sa difere mai mult sau mai putin asezonati din nou cu sare si piper cu 15 minute inainte de incheierea programului odata gatita, serviti-o cu sosul picant incalzit putin in prealabil si chives tocat. Pofta buna!6