De obicei, dimineata, torn repede cafea in thermos si am fugit. Insa ador diminetile de weekend cand pot petrece mai mult timp in bucatarie. Asa ca astazi am bucatarit putin.- Amestecam intai ingredientele uscate: faina, praful de copt, zaharul, bicarbonatul si le trecem prin sita, pentru o textura mai fina; - Separam albusurule de galbenusuri; - Batem galbenusurile cu sarea, iar albusurile spuma; - Adaugam peste galbenusuri laptele si uleiul, si omogenizam, apoi incepem sa ingrosam compozitia cu ingredientele uscate, amestecate anterior; - Dupa ce le incorporam, adaugam spuma de albusuri si amestecam usor cu o spatula, de jos in sus, pana avem o compozitie omogena; - Incingem o tigaie teflonata si o ungem cu ulei, dupa care luam suprusul cu un servetel; - Folosind polonicul, turnam in tigaie o cantitate mica de aluat, pentru ca isi va mari volumul, si lasam sa se coaca, fara a le atinge; - Cand incepe sa faca primele bule de aer, este timpul sa intoarcem clatita; - Facem un mini tort din clatite, lipite cu miere; - Decoram cu fructe, dupa bunul plac.