300 de grame de zahar se caramelizeaza. Cand capata o culoare maroniu-roscat se ia de pe foc si se adauga untul sau margarina si si cantitatea de zahar amintita si se amesteca bine.

Se adauga si stafidele. Se lasa 5-10 minute sa se racoreasca.

Intre timp se macina nucile. Ouale se bat cu un tel, peste care se adauga nuca macinata. Dupa ce s-a incorporat, ouale cu nucile se adauga peste caramel amestecand continuu cu un tel. Se pune compzitia pe foc si se fierbe circa 5 minute, amestecand continuu pentru a nu se prinde. Crema v-a capata consistenta unei smantani mai grosute. Se lasa la racit dupa care se unge fiecare foaie de napolitana cu un strat nu foarte gros de crema. Nu puneti crema calda intre foi de napolitana, pentru ca se inmoaie, iar foile devin cauciucate. Este bine ca deasupra sa puneti o tava cu o greutate, pentru a da posibilitate cremei sa intre in forma de faguras de pe foile de napolitana . De preferat este sa se manance a doua zi Pofta buna !