Spalam si stergem medalioanele de curcan cu un prosop de unica folosinta(hartie)si apoi le punem pe gratarul deja pregatit.

Medalionul de curcan se face foarte repede pe gratar,in cel mult 20sau 25 de minute.

Punem apa la incalzit pentru paste,fara sare.

Cand apa da in clocot,turnam pastele si adaugam si un cub de unt.

Le fierbem conform cu indicatiile de pe plic,cel mult 5 minute dupa care asezam capacul peste oala si le mai lasam cateva minute in apa in care a ramas,ele se vor umfla vor inflori.

Separat facem sosul:punem intr-o tigaie toata cutia de Gran Cucina,adaugam vinul,sare,putin piper roz proaspat macinat,un praf de oregano(cine doreste poate sa puna mai mult),la urma adaugam si galbenusul si amestecam incontinuu.

Mentionez ca acest sos nu se lasa pe foc sa fiarba,se face foarte rapid(in cel mult 3 minute este gata).

Asejam in farfurie pastele si medalionul de curcan si adaugam sos din abundenta,cine doreste poate sa-si puna si ketchup.

Asezam pe marginea farfuriei cateva frunzulite de menta.

Se poate folosi si knorr delikat cu pui si usturoi,care au un gust minunat.

Pofta buna !!!