1.

Se amesteca faina, margarina,oul, zaharul si praful de sare pana capata consistenta unui aluat. Se lasa la rece 30 minute.2.

Intre timp se freaca branza cu untul si smantana, se adauga galbenusurile,zaharul si faina. (Eu folosesc la prajituri numai zahar pudra ca sa se topeasca mai usor) Se adauga fructele,taiate in 2 daca e cazul si scurse de zeama. La sfarsit se adauga galbenusurile battue spuma.3.

Se intinde o foaie de aluat, se aseaza intr/o forma unsa cu margarina sau in care punem foaie de copt. Peste aluat se intinde umplutura de branza cu fructe si se presara aluatul sfaramicios care se obtine prin amestecarea prin simpla amestecare a ingredientelor. Va rezulta o compozitie neomogena dar asa trebuie sa fie. Peste umplutura rupem pur si simplu frimituri din aluatul sfaramicios.

O lasam la cumptor cca 40 minute. Se taie in forma dupa ce se raceste complet si se presara zahar pudra, dupa gust.