Pieptul de pui se spala se dezoseaza si se taie fasii subtiri.

Oul se bate cu faina, apoi cu condimente dupa gust: sare,piper,boia dulce,busuioc si marar uscat,vegeta.

Pesmetul il amestecam cu diverse ierburi aromate:busuioc,menta, patrunjel, marar.

Luam fiecare fasie de piept de pui, o trecem prin amestecul de ou apoi o tavalim prin pesmetul aromat.

Prajim in ulei incins pana devin usor crocante.

Le scoatem pe servete de hartie sa se scurga .

Fierbem pastele in apa cu sare, le scurgem sile clatim in mai multe ape reci, apoi leamestecam cu putin ulei de masline sa nu se lipeasca intre ele.

Pregatim si sosul:Prajim usturoiul taiat feliute in 3-4 linguriulei apoi adaugam sucul de rosii si smantana.

Amestecam bine si lasam pe foc pana se ingroasa putin.

Adaugam si condimentele dupa gust: sare,vegeta,piper,boia dulce, boia iute,busuioc,patrunjel, marar,cimbru.

La sfarsit adaugam si pastele siamestecam foarte usor.

Montam pe farfurie un strat de pastein sos,presaram patrunjel verde tocat si deasuprarepartizam fasiile crocante de pui.

Servim preparatul in stare calda.