Se topeste untul, apoi se amesteca cu zaharul, zaharul vanilat, cu 3 oua si praful de copt stins cu zeama de lamaie si coja de lamaie. Se pune faina si se amesteca pana aluatul devine elastic. Se lasa la rece cca. 30 minute. Mai mult de jumatate din coca se intinde si se aseaza intr-o tava tapetata cu unt si faina sau doar cu foaie de pergament. Se pune la copt, in cuptorul preincalzit, cca. 15 minute, pana se albeste.

Intre timp se bate albusul oului ramas, se adauga dulceata si nuca macinata. Dupa ce s-a albit foaia in cuptor, cca. 10 minute, se scoate si se intinde peste ea compozitia de gem.

Din aluatul ramas se fac cateva grilaje, care se pun deasupra prajiturii. Se unge cu galbenusul ramas, se presara zahar vanilat si se mai introduce la cuptor pentru inca 10 minute.

Dupa ce s-a copt se presara zahar pudra din belsug.