Albusurile le batem bine cu un varf cutit sare,pana devin spuma tare!Untul moale il amestecam cu zaharul pana devine o crema;Topim ciocolata in baie de aburi,amestecanmd bine si o adaugam in compozitia de unt;Adaugam galbenusurile unul cate unul amestecand dupa fiecare,incorporam faina,iar la sfarsit albusurile batute,amestecand de jos in sus cu o lingura sau o pleta;Ungem o tava cu unt si tapetam cu faina,turnam compozitia si introduceti in cuptorul cald 165 C timp de 40 minute;Scoatem blatul din cuptor il lasam la racit si taiem in doua parti;Ungem cu gem de caise 4-5 linguri,punem restul blatului si acoperim cu glasura de ciocolata pregatita in modul urmator:Topim ciocolata si untul impreuna,impartim in doua parti,o parte o vom pune la racit,iar a doua parte o vom tine in baie de aburi(cu focul oprit),iar cand prima parte s-a racit le amestecam si adaugam uleiul;Turnam, deasupra tortului toata glasura,intindem bine pe toata suprafata si pe lateral;Punem tortul in frigider iar dupa 2 ore putem servii;