Pentru blat. Separam albusele de galbenuse. Galbenusele le frecam cu zaharul pana-si dubleaza volumul apoi adaugam uleiul putin cate putin amestecand in continuu. Punem faina amestecata cu praful de copt, omogenizam si lasam la o parte. Batem albusurile spuma tare si ajutandu-ne de o paleta, incorporam usor, albusul in aluat. Pregatim o tava de 32/24cm, cu hartie de copt, golim aluatul, il nivelam si-l dam la cuptorul dinainte incalzit, pentru 25 . Se lasa apoi la racit.

Pentru crema: Frecam untul cu zaharul, adaugam branza, esenta si coaja de lamiae si omogenizam. Peste blatul racit, intindem uniform crema de branza si dam prajitura la rece pentru cel putin 1h. Pentru glazura: Din sucul optinut de la 8 portocale mari, in care adaugam zaharul si prafurile de budinca, optinem glazura. Se lasa putin la racit, apoi o intindem peste prajitura. O dam dinnou la rece pentru maximum 2h, dupa care o portionam si o servim.

Pofta buna!