Se sareaza si pipareaza carnea de pui si se prajeste cateva minute pe toate partile intr-o tigaie cu o lingura de ulei.

Se pune de-o parte pe o farfurie.

In aceeasi tigaie se pun la calit max.5 min. baconul,ceapa,usturoiul zdrobit,morcovul si ierburile intr-o lingura de ulei.

Cand legumele sunt patrunse se adauga carnea de pui,boabele de fasole(daca aveti fasole uscata o puneti inainte la fiert in apa cu sare cca.30min.),rosiile,supa de pui si o lingura de patrunjel proaspat.

Se lasa la foc mic 15 minute.

Se transfera carnea intr-un vas termorezistent si se toarna peste ea amestecul de rosii si fasole.

Se acopera cu o folie de aluminiu si se pune la cuptor la 180C,30 de minute.

Dupa cele 30min.,se inlatura folia si se mai lasa in cuptor inca 15min.

Cand e gata se presara restul de patrunjel tocat(1 lingura) si se serveste.