1)Se unge o form cu unt si tapeteaz cu f in .2)Untul topit se mixeaz cu g lbenusurile, zah rul si cacao.

Albusele se bat separat cu un praf de sare.

Peste compozitia de g lbenuse se pune treptat:laptele, f ina si praful de copt. Se amestec bine si la final se adaug nuca si albusele spum .3)Se toarn in tava uns si se d la copt la foc mediu timp de 40 min.

Dup ce a copt se las la racit.

Intre timp se topeste ciocolata rupt buc ti, impreun cu putin ulei sau unt.

Se intinde imediat peste pr jitur .

Deasupra am pus alune tocate apoi am t iat cubulete.

M-am inspirat dintr-o retet din revista Femeia de azi-Special din decembrie 2010. Am adus-o cu mine ca souvenir din Romania, al turi de multe reviste pt. g tit romanesti,de fapt tot ce am g sit in luna decembrie pe piat . Multe bun t ti pe care abea astept s le g tim impreun . La aceste cuburi am modificat glazura si aspectul final.

Pt. glazura originala:400 gr. zah r pudr 2 albuse2 l maiBate albusele cu zah rul, toarn treptat zeama de l maie.

Intinde peste blatul r cit.

Sper s v plac :)Poft bun !