PENTRU PANDISPAN: Se separa galbenusurile de albusuri.

Se bat albusurile spuma cu zaharul,se adauga galbenusurile,faina si uleiul.

Se coace la foc potrivit intr o tava tapetata cu ulei si faina.

PENTRU CREMA:Se separa ouale,albusurile de galbenusuri.

Laptele se pune la foc impreuna cu galbenusurile,zaharul,faina.

Se amesteca cu telul pana se ingroase.

Se lasa sa se racoreasca si se adauga margarina la temperetura camerei.

Dupa ce sa racit de tot se pune zaharul vanilat.

Bezeaua: Albusurile ramase se bat spuma cu 9 linguri de zahar.

Alte 9 linguri de zahar se ard si se adauga la bezea amestecand foarte repede alfel se intareste.

Asamblare prajitura: Se taie pandispanul pe lung in doua si se fac doua foi care se umplu cu crema. Bezeaua se pune deasupra.

Dupa preferinta o puteti orna cu trandafirasi, margarete,nuca de cocos.