PENTRU BLAT:1 - Bati albusurile spuma cu zahar 2 - Adaugi galbenusurile, margarina topita si racita, esenta (rom), praful de copt, incorporezi usor faina apoi adaugi cacaua .3 - Torni aluatul intr-o tava cu hartie de copt . Coci la foc mic 40 mic.

CREMA ALBA:1 - Branza scursa bine si frecata cu zaharul si esenta (vanilie).2 - Bati frisca lichida cu mixerul si o amesteci cu gelatina (preparata si rece)3 - Se amesteca frisca si branza la un loc.

SIROP:1 - Se fierbe apa cu zaharul, cu esenta, si cu coaja de portocal rasa timp de 15 minute.

CREMA NEAGRA:1 - Untul cu zaharul le pui la foc foarte mic, adaugi esenta, laptele si ciocolata de menaj si omogenizezi bine crema.2 - Pui crema la rece pana devine consistenta .

Blatul rece se taie in doua insiropezi, ungi prima parte cu putina crema de ciocolata, pui 3/4 din crema de branza (crema alba), din nou ciocolata, se aseaza a doua jumatate de blat insiropat iar deasupra crema alba ramasa.*Daca vrei adaugi ca decoratiune fulgi de ciocolata neagra*