Intr-un vas se amesteca drojdia cu zahar, pana se lichefiaza, se adauga untul moale, ouale intregi pe rand, amestecand pana totul devine ca o crema.

Se adauga smantana, coaja de lamaie, vanilia, sarea si la final faina.

Se amesteca fara sa se framante prea mult si se lasa la crescut cca 10-15 min.

Aluatul se imparte in 4 parti egale . Se ia o bucata de aluat, i se da forma dreptunghiulara, se intinde o foaie groasa de 1/2 cm, dupa dimensiunea tavii de 20 30.

Foaia se aseaza neunsa intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se unge cu marmelada, se presara cu nucile amestecate cu zahar, zahar vanilat. La fel se procedeaza si cu restul foilor, se suprapun, ultima foaie ramane neunsa.

Tava se lasa la cald cca 30 min pentru dospirea foilor apoi se coace la foc potrivit cca 1 ora.

Dupa coacere se lasa la racit complet apoi se glaseaza cu glazura de cacao.

Dupa ce glazaura s-a intarit, prajitura se portioneaza in functie de preferinta.