Blatul:Se amesteca ouale cu zaharul pana cand zaharul s-a topit. Apoi se adauga cele 3 linguri de cacao si laptele! In final se adauga faina amestecata cu praful de copt si untul topit!Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se toarna amestecul pentru blat in tava! Se tine tava in cuptorul incins la 180*C pentru aproximativ 25 minute, sau pana cand se rumeneste pe margini!Dupa ce se coace se lasa blatul la rece si se incepe prepararea cremei.

Crema:Se pune laptele la fiert impreuna cu zaharul, untul si esenta de vanilie. Cand laptele da in clocot se adauga grisul in ploaie si se mai tine pe foc amestecand pana cand grisul capata consistenta unei creme.

Se ia de pe foc si se lasa la rece! Cand crema de gris este complet racita se adauga nuca de cocos si se amesteca pana la omogenizare!Se intinde crema peste blatul de cacao si se glazureaza.

Glazurile:Se fac pe rand glazurile. Ingredientele pentru fiecare se pun cate 1 minut la cuptorul cu microunde. Se intinde glazura alba peste crema si se face un model cu cea neagra.

Se lasa la rece minim 3 ore (de preferat peste noapte).

Pofta buna!Reteta preluata de pe www.cantboilanegg.ro