1. Fierbem pieptul de pui in apa cu sare si apoi taiem carnea fasii subtiri.2. Pastele le fierbem separat conform instructiunilor de pe pe ambalaj, apoi le punem intr-o strecuratoare sa se scurga bine de apa.3. Intr-un vas incapator batem bine galbenusurile cu un praf de sare. Adaugam smantana, branza telemea zdrobita cu furculita si jumatate din cantitatea de cascaval ras. Incorporam pe rand pastele scurse bine, carnea de pui, boabele de porumb si mazare. Condimentam dupa gust cu sare si piper.4. Turnam compozitia intr-un vas ceramic uns cu unt si tapetat cu pesmet. Presaram deasupra restul de cascaval si coacem in cuptorul preincalzit la foc mediu aproximativ 40-45 de minute, pana se rumeneste frumos deasupra. Servim calde sau reci.

Pofta buna!Reteta pregatita de Licuta @www.licutamarin.blogspot.ro cu paste oferite de Hutton.