Aluatul:Faina o cernem si o amestecam cu sarea. Drojdia o punem intr-un pic de lapte caldut, impreuna cu o lingura de zahar si una de faina si se amestecam pana cand drojdia se dizolva. Laptele ramas il incalzim, punem zaharul si untul in el, sa se dizolve. Toate se pun peste faina amestecata cu sarea si se framanta bine, cam 10 minute. Acoperim cu un prosop si punem aluatul la dospit intr-un loc caldut.

Crema de ou:Facem budinca conform instructiunilor de pe plic, singura diferenta este ca in loc de 500 ml lapte punem numai 350. Cand budinca este inca calduta punem in ea untul taiat cubulete si mixam pana cand se amesteca untul bine. Separam ouale, iar galbenusurile le incorporam unul cate unul in budinca deja amestecata cu untul. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare si le amestecam si pe ele in compozitia de budinca, galbenus si unt. Amestecam cu o spatula astfel incat sa fie cat mai pufoasa.

Crema de branza:Branza de vaci o amestecam cu smantana, zaharul si ouale. Aici daca doriti putem adauga stafide, coaja de portocala, merisoare etc. Pregatim o tava 20x30 sau rotunda de diametru 22, cu pereti inalti; o tapetam cu hartie de copt. Aluatul dospit il intindem cu sucitorul, dar sa ramana si peste marginile tavii cam 2 cm si il asezam in tava. Peste aluat punem crema de branza si crema de oua. Tragem marginile aluatului peste cr me si dam la cuptor pentru 40-50 minute. La 180 grade.