Se pune faina intr-un bol. Separat, se amesteca drojdia cu putina apa se lasa 10 minute, apoi se varsa pesta faina din bol si se pune restul de apa, putin ulei si se framanta pana devine un aluat elastic. Se lasa la dospit cam o ora si jumatate. Cand a crescut indeajuns, pregatim pizza. Eu am impartit aluatul in doua. Nu am folosit facaletul, ci l-am intins cu mana pana cand a ajuns de marimea tavii. Am pus aluatul in tava, l-am uns cu putin ulei, apoi cu bulion (in care am adaugat sare, piper si origano).

Adaugam un strat de cascaval ras, un strat de carnati taiati subtire, un strat de ciuperci, un strat de ardel taiat fideluta, un strat de masline fara sambure si la urma am presarat iar cascaval. Am folosit jumatate din ingrediente, iar cealalta jumatate a ramas pentru al doilea blat.

Dam pizza la cuptorul preincalzit. O lasam circa 20-30 de minute. O puteti servi cu sos de bulion cu sare, piper si oregano. Pofta buna!