Se bat albusele spuma tare cu apa, se adauga zaharul tot, dupa care se mai bat pana cand devine compozitia lucioasa. Pe rand, se adauga galbenusurile si la sfarsit, faina Aluatul se imparte in doua parti, una se amesteca cu 1, 5 lingura cacao cenuta. Cu ajutorul unor pungi taiate la capat (doua) se fac dugi oblice intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se coace la 175 de grade pentru 30 minute. O forma de tort cu folie alimentara se tapeteaza cu blatul taiat intr-un cerc pentru fundul formei si fasii dreptunghiulare pe margini. Se face un cilindru din folie de aluminiu care se pune direct pe fundul formei, peste blat in care se va pune crema 1. Crema 1: se prepara budinca dupa instructiunile de pe plic, inlocuind laptele cu cafeaua. Dupa ce se toarna in cilindrul de aluminiu, se lasa 15 minute la congelator pana se intareste crema 1. Crema 2: Pe bain-marie se freaca 3 galbenusuri, 4 linguri zahar si 3 linguri cafea concentrata. Se lasa la racit Se amesteca cu jumatate de pliculet de gelatina inmuiata in 50 ml cafea. Frisca se bate si se amesteca cu cealalta compozitie. Se taie cilindrul de aluminiu si peste se toarna amestecul crema 2 si se lasa la congelator 15 minute. crema 3: Se inmoaie gelatina in cafea, se dizolva putin pe foc si se amesteca cu restul ingredientelor. Dupa aceea se toarna peste crema 2 si se lasa iar la inchegat la congelator (15 minute) crema 4: Gelatina se inmoaie in apa, se dizolva se amesteca cu zaharul, visinata si frisca batuta dupa care se pune peste crema 3. Se lasa alte 15 minute la congelator. crema 5: Zaharul se caramelizeaza si se dizlova in putina apa si gem. Gelatina se dizolva in restul de apa. Toate se amesteca cu smantana si se pun peste crema 4. Tortul se lasa pana a doua zi acoperit in frigider. Se rastoarna si se scoate folia alimentara.

Se bat albusele spuma tare cu apa, se adauga zaharul tot, dupa care se mai bat pana cand devine compozitia lucioasa. Pe rand, se adauga galbenusurile si la sfarsit, faina Aluatul se imparte in doua parti, una se amesteca cu 1, 5 lingura cacao cenuta. Cu ajutorul unor pungi taiate la capat (doua) se fac dugi oblice intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se coace la 175 de grade pentru 30 minute. O forma de tort cu folie alimentara se tapeteaza cu blatul taiat intr-un cerc pentru fundul formei si fasii dreptunghiulare pe margini. Se face un cilindru din folie de aluminiu care se pune direct pe fundul formei, peste blat in care se va pune crema 1. Crema 1: se prepara budinca dupa instructiunile de pe plic, inlocuind laptele cu cafeaua. Dupa ce se toarna in cilindrul de aluminiu, se lasa 15 minute la congelator pana se intareste crema 1. Crema 2: Pe bain-marie se freaca 3 galbenusuri, 4 linguri zahar si 3 linguri cafea concentrata. Se lasa la racit Se amesteca cu jumatate de pliculet de gelatina inmuiata in 50 ml cafea. Frisca se bate si se amesteca cu cealalta compozitie. Se taie cilindrul de aluminiu si peste se toarna amestecul crema 2 si se lasa la congelator 15 minute. crema 3: Se inmoaie gelatina in cafea, se dizolva putin pe foc si se amesteca cu restul ingredientelor. Dupa aceea se toarna peste crema 2 si se lasa iar la inchegat la congelator (15 minute) crema 4: Gelatina se inmoaie in apa, se dizolva se amesteca cu zaharul, visinata si frisca batuta dupa care se pune peste crema 3. Se lasa alte 15 minute la congelator. crema 5: Zaharul se caramelizeaza si se dizlova in putina apa si gem. Gelatina se dizolva in restul de apa. Toate se amesteca cu smantana si se pun peste crema 4. Tortul se lasa pana a doua zi acoperit in frigider. Se rastoarna si se scoate folia alimentara.