Intr-o oala punem apa, un praf de sare si o lingura de ulei.

Le transferam pe foc, cand incepe sa clocoteasca apa punem foile de lasagna.

Le fierbem 6-7 minute, le scoatem cu o paleta si le lasam sa se racoreasca.

Intr-un bol punem branza faramitata, 4 galbenusuri, zaharul si mixam.

Adaugam esenta si coaja rasa de portocala.

Separat, batem cele 4 albusuri spuma, le incorporam cu ajutorul unei palete in compozitia de branza.

Ungem un vas termorezistent cu unt, asezam 3 foi de lasagna, un strat de branza si cateva visine.

Punem iar foi, branza, visine, foi, branza si visine.

Frisca lichida o mixam cu cele doua si zaharul pudra.

Turnam acest amestec deasupra.

Ar fi bine ca inainte sa fierbeti foile de lasagna, sa vedeti cam cate va intra intr-un strat, in functie de vasul pe care il folositi, ca sa stiti cate fierbeti.

Introducem vasul in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pana prinde o crusta aurie deasupra si lasagna este facuta, 40-50 de minute dureaza.

Se scoate din cuptor, se lasa la racit si se serveste.

Noi am taiat-o calda si o sa vedeti ca portia nu este perfecta, dar daca o taiati rece, veti obtine portii in care straturile se vor vedea frumos.