Preparare macarons:Faina de migdale se amesteca cu zaharul pudra si se cern de 2-3 ori printr-o sita deasa.

Faina de migdale am obtinand-o macinand migdalele intregi intr-o rasnita.

Intr-un bol de inox se mixeaza albusurile cu un praf de sare si zeama de lamaie pana se obtine o spuma tare.

Se adauga zaharul tos treptat mixand dupa fiecare adaugare aproximativ 2- 3 minute .

La sfarsit se adauga faina de migdale si zaharul pudra cernut amestacand cu o spatula de sus un jos.

Compozitia obtinuta se pune intr-un pos, se leaga la un capat, iar la celalat se taie dupa cat doriti sa fie de mari.

Se pregateste o tava tapetata cu hartie de copt si se pun cerculete .

Se lasa tavile pe masa timp de 1 ora, apoi se coc in cuptorul electic la 130 grade timp de 15 minute .

Se lasa cateva minute sa se raceasca,apoi se scot cu grija de pe hartia de copt.

Peparare jeleu de rodie:Rodia se taie in jumatate, se desface si scot toate boabele.

Boabele obtinute se pun apoi intr-un vas mai inalt si se paseaza bine cu blenderul vertical.

Se strecoara sucul obtinut.

Se amesteca sucul de rodie cu zaharul si punem vasul pe foc mic.

Se adauga agar-agarul si se mai lasa sa fiarba 2 minute,apoi se lasa sa se raceasca.

Se lipesc macaronsii doi cate doi cu jeleu de rodie.