O prajitura simpla, dar tare aromata, asa cum ii sta bine unei prajituri aleasa sa stea langa o cana cu cafea :)Gingerul se taie bucatele mici. Untul se bate impreuna cu zaharul pana devine o crema. Se adauga gingerul taiat bucatele si faina si se continua sa se bata cu mixerul. Se vor forma firimituri mari de coca, nu e sub nici o forma omogena. Toata aceasta coca se va pune intr-o tava 27x33 cm sau ceva apropiat ca si dimensiuni. Se va presa cu mana ( va arata cam ca o coca) si pe deasupra se vor trasa niste dungi cu dintii unei furculite.

Se pune la copt 30-40 de minute in cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius . Este gata cand devine aurie. Se scoate din cuptor se lasa 3 minute sa se raceasca un pic si se taie patratele mici nescotandu-se insa din tava. Se lasa in tava sa se raceasca, prin racire devine crocanta, compacta ( daca e calda e sfaramicioasa si se rupe, daca apuca sa se raceasca de tot nu mai poate fi taiata in forma dorita)