Recipe by Anat.-Eu am facut cantitate dubla.

Deci...ouale se freaca cu zaharul,apoi se adauga uleiul.-Apoi se pune faina+praful de copt,alternand cu laptele.

Aluatul trebuie sa curga cand il punem in tava.-Se unge tava cu unt si se tapeteaza cu faina,apoi se toarna 1/2 din compozitie si se baga la cuptor 10 minute.

Se scoate din cuptor,se pun merele taiate felii apoi cealalta jumatate din compozitie.

Se presara scortisoara si se baga la cuptor,la 180C.-In reteta originala trebuia sa calim merele cu zahar,apoi sa adaugam scortisoara si sa le amestecam......am facut de multe ori aceasta prajitura si intotdeauna am calit merele,insa acum mi-am permis sa fac o mica schimbare si a iesit super .-Dupa ce s-a copt prajitura,se lasa sa se raceasca,se pudreaza cu zahar si se taie,apoi se serveste.

Pofta buna!