pufoasa,gustoasa si aromata este asemanatoare cum e checu e super bunaSe amesteca bine faina,zaharul,praful de copt,laptele,coaja de lamaie,5 galbenusuri, untul topit si vaniliile si se ametesteca bine toateAlbusurile se bat spuma separat dupa care se amesteca cu compozitiaSe ia din compozitie aproximativ jumatate(mai putin nu chiar jumatate) si se amesteca cu 2 linguri de cacaoSe iau doua pungi si se pune intr-una din compozitia alba si in alta din compozitia maro si se pune in tava pe diagonala cate un rand alb si unul maro(este o compozitie mai lichida si se lucreaza putin mai greu)Se pune tava la cuptor pentru aproximativ 40 minute la 160 gradeCand s-a racit se pudreaza cu zahar praf sau se pune ciocolataSincer eu nu am pus ciocolata fiindca maine e ziua piticului nostru cel mic RARES face 4 anisori si aici asa se obisnuieste sa duca la cole sucuri,biscuiti, napolitate ceva fara crema,in schimb eu am optat pt acesta e mult mai buna decat biscuiti.

Dupa ce s-a racit eu am pudrat-o cu zahar praf si am taiat-o in bucatle dupa care le-am asezat pe hartiute speciale de prajiturelePS:se poate pune si fara punga cum doriti sau in ce forma doriti,ingredientele sant pt tava mare