1/ Radeti fructul pentru a obtine coaja rasa de citrice Citricele sunt fructele cele mai usor de ras atunci cand sunt intregi. Folositi o razatoare speciala pentru citrice sau o razatoare tip cutie (folositi partea cu dintii fini) pentru a inlatura partea colorata a cojii, dar nu si pielita alba de dedesubt care este amaruie. Treceti fructul peste dintii razatoarei si intoarceti mereu fructul pentru a obtine doar coaja colorata a citricelor. 2/ Curatati razatoarea Curatati toata coaja rasa din interiorul razatoarei, acolo unde se aduna ea in mod normal. Spalati imediat razatoarea, sub jet de apa. Dupa radere, stoarceti fructul, daca aveti nevoie si de zeama.1/ Radeti fructul pentru a obtine coaja rasa de citrice Citricele sunt fructele cele mai usor de ras atunci cand sunt intregi. Folositi o razatoare speciala pentru citrice sau o razatoare tip cutie (folositi partea cu dintii fini) pentru a inlatura partea colorata a cojii, dar nu si pielita alba de dedesubt care este amaruie. Treceti fructul peste dintii razatoarei si intoarceti mereu fructul pentru a obtine doar coaja colorata a citricelor. 2/ Curatati razatoarea Curatati toata coaja rasa din interiorul razatoarei, acolo unde se aduna ea in mod normal. Spalati imediat razatoarea, sub jet de apa. Dupa radere, stoarceti fructul, daca aveti nevoie si de zeama.