am vazut odata o reteta de genul acesta dar cu foi din pandispan,eu am facut o combinatie si a iesit ceva foarte bunse coc foile la foc moderat timp de 25 min fiecarefacem budinca conform pliculuidupa ce am luat budinca de pe foc o lasam 5-10 min dupa care adaugam untul cubuletegelatina o punem la inmuiat in lapte timp de 10 min dupa care o topim la baimarin si o incorporam in budinca de vanilieasamblam prajitura in felulul urmator:punem o foaie dupa care punem jumatate din crema de vanilie,asezam a doua foaie punem un strat subtire de crema dupa care adaugam baghetele umplute cu ciocolata apoi adugam restul de crema de vanilie, nivelam bine toata crema in mod egal si adaugam si a doua foaieasezam bine foaia dupa care punem un prosop umed peste ultima foaie (ca sa se aseze bine si sa se taie frumos)dam la rece prajitura pana a doua zi,o pudrampofta buna!!!