aveam pofta de clatite, dar vroiam ceva divers...sa le fac altfel...sa arate diferit...si sa fie si smecheroase...deci, am trecut la improvizat...le-am zis Rococo dupa stilul cu acelasi nume, in care se regasesc o increngatura de forme ...de toate felurile...asa ca si clatitele mele...ihhhhhhi!!!intai am facut aluatul pt clatite mixand toate ingredientele impreuna ffff bine. consistenat clatitelor o face fiecare cum vrea...apoi am lasat-o jumatae d eora la cald sa se odihneasca.am facut o crema cu ce am gasit prin frigider astfel: am frecat un galbenus cu zaharul spuma, am adaugat apoi untul si am mai frecat pana s-au omogenizat frumos, apoi am pus mascarpone. am batut spuma albusul cu o lg d ezahar si l-am adaugat in crema. apoi am batut frisca, 200 ml, jumatate am pus-o in ctrema, restul a ramas pt ornat. am pus si esenta de vaniulie si vanilia, si am dat crema la rece pana a stat aluatul.sosul de ciocolata l-am facut dintr-o ciocolata topita imreuna cu un cubulet de margarina si aprox. 50 ml lapte.( am lasat la foc mic pana au inceput sa fiarba, apoi am dat la rece)am copt clatitele si le-am impaturit in mai multe combinatii: pe unele le-am taiat triunghiuri si le-am umplut cu crema o parte, altele cu dulceata de smochine si altele cu dulceata de gutui. deasupra am pus sos de ciocolata si frisca. amfacut si clatite rulate simple, glazurate cu ciocolata si date cu frisca.

P.

S. mai am aluat si pe maine...poate imi vinein minte si alte ciudatenii...hahaha!!!