imi asum raspunderea 100% pt reteta....in caz ca se imbolnaveste cineva din cauza ei....hahaha....si raspund in fata Marii Adunari Nationale a Bucatarasilor. pe cuvant!!!intai se face blatul astfel: cele 6 galbenusuri se freaca spuma cu 150 gr zahar pudra. albusurile se bat spuma cu restull de zahar, se adauga nuca de cocos si se amesteca usor cu o lg de lemn, apoi se pune faina, praful de crema si praful de copt stins cu o l-ita de suc de lamaie. se rastoarna apoi peste galbenusuri si se amesteca f usor si incet, se pune compozitia intr-o tava tapetata si se da la cuptorul preincalzit la 200 gr pt cca 30 min. se verifica intre timp prajitura, camd se desprinde de margini si daca o apesi cu degetul, o simti elastica, dar nu moale, inseamna ca e gata. se scoate pe un servet si se lasa la racit. se face un sirop dintr-o cana de apa si 2 lg de zahar plus esenta si se insiropeaza fff bine acest blat, deoarece de la nuca de cocos va fi destul de dur...crema de cafea se face astfel: untul se bate spuma cu zaharul si se adauga nessul dizolvat. se da la rece. crema de face la foc mic cu laptele iar cand e gata se da a rece. se amesteca cu crema de unt. se intinde apoi peste blat si se lasa la frigider pana se face cealalata crema.crema de frisca: se face crema de caramel( merge si de vanilie, sau fructe) cu laptele la foc mic, se da la rece. frisca se bate fff bine, pana devine f teapana. cand s-a racit crema de caramel se adauga la frisca si se mixeaza bine sa se amestece frumos. se intinde peste cealalata crema si iar se lasa la rece prajitura.glazura: se topeste ciocolata cu margarina la foc mic, se adauga laptele si se amesteca, aducndu-se la fierbere pt 1 min. se da la rece. cand e racita destul se intinde peste prajitura. se lasa apoi la rece prajitura pana va fi servita. ( recomandat cam 2 ore)1oo ml frisca se bate si se pasteaza pt a imbraca prajitura pe amrgini, sa nu fie in pielea goala...hahaha...ca tot a vemit frigul....si de-asemenea, se poate orna prajitura deasupra cu frisca cand e servita, dupa bunul plac al fiecaruia. eu am mai pus deasupra si un pic de caramel.

Buon apetito!