O prajiturica mai putin dulce,chiar daca e cu caramelSe amesteca bine toate ingredientele pentru foi.

Se imparte aluatul in 5 parti egale.

Se ia cate o bucata se framanta putin dupa care se intinde pe dosul tavii tapetata cu faina.

Se coace 12-15 minute,pana isi schimba culoarea putin.

Se lucreaza putin mai greu cu alauatul e mai elastic.

Crema.

Se caramelizeaza zaharul,sa nu se arda,da gust amar.

Faina se amesteca cu laptele putin caldut,sa nu se faca cocoloase.

Se pune faina cu laptele peste zaharul caramelizat se lasa sa fiarba putin pana se ingroasa,dupa care se ia de pe foc si se lasa 10 minute.

Se amesteca compozitia de caramel calduta cu untu.

Asamblare:se pune o foaie,crema,foaie crema........4 randuri de crema,iar pe ultima foaie se pune caramel sau zahar pudra.

Se pune o tava peste prajitura si se lasa pana a doua zi sa se inmoaie bine boile,dupa care se pune sirop caramel sau zaharul pudra.