Se pune pieptul de pui sa fiarba la foc mic; cand incepe sa dea in clocote,se ia spuma. Cand supa nu mai are nici o urma de spuma deasupra,se sterge spuma uscata de pe marginea oalei cu o carpa umeda.

Curatati si spalati morcovii,radacina de patrunjel si cea de telina;le taiati dupa preferinta. Cepele le curatati si le puneti sa fiarba intregi cu pieptul de pui (dupa ce ati luat spuma).

Adaugati si celelalte legume.

Lasati sa fiarba la foc mic.

GALUSTELESe freaca o lingura de unt/untura cu 2 oua,bine,pana se face ca o crema. Se pune grisul cate putin si sare. Pasta trebuie sa aiba consistenta unei smantani groase.

Se strecoara supa intr-o cratita destul de mare ca sa nu vina galustele unele peste altele si sa se sfarame. Cand supa clocoteste se ia cu o lingurita din pasta de gris si se da drumul in supa.

Se acopera cratita si se lasa sa fiarba la foc mic (~20 de minute).

Cand sunt gata,se iau cu lingura si se pun in oala cu legumele si supa.

Pieptul de pui il puteti pune la un alt fel de mancare