O pizza foarte fina si alba, adica fara pasta de tomate.

Ca sa faci aluatul, amesteca drojdia si zaharul in apa calduta cam 10 minute. Cerne faina cu sarea si amestec-o cu drojdia si uleiul. Framanata pana ce rezulta o coca elastica si care nu se mai lipeste de maini. Pune intr-un castron, acopera cu un prosop de bucatarie si lasa 1 ora sa creasca intr-un loc ferit de curent.. Dupa acest timp scoate coca din castron si framant-o din nou, ca sa scoti tot aerul din ea. Intinde pizza in forma dorita (cel mai bine e cu mana, dar poti folosi si sucitorul) si nu foarte groasa (cam 1 cm). Pune-o in tava de la aragaz, pe care ai imprastiat putin malai sau gris.

In timp ce aluatul creste, pregateste toppingul. Incalzeste uleiul intr-o tigaie. Adauga usturoiul si ardeiul iute si lasa 2-3 minute la foc mediu, ca sa aromatizeze uleiul.

Pune baconul si amesteca, pana ce acesta se caramelizeaza.

Adauga crevetii si lasa cam 1 minut pe fiecare parte. Nu trebuie sa fie gatiti total, ci doar sa capete o usoara culoare rozalie. Oricum o sa se gatesca in cuptor.

Pe blatul intins in tava imprastie uniform mozzarella. Pune crevetii din loc in loc. Imprastie si baconul. Toarna uniform si uleiul din tigaie.

Imprastie si sparanghelulPune in cuptorul incalzit foarte bine si coace la foc mare 15 - 20 minute.

Se serveste calda, presarata cu piper proaspat rasnit